• Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram Black Round

© 2019 by Piaffe. 

BLOGGSAMARBETE

Vi älskar att bli omnämnda på andra hemsidor och bloggar med våra produkter och smycken och därför är det självklart för oss som företag att sponsra samarbete med bloggare och andra företag, allt ifrån små till stora bloggsamarbeten.

Främst vill vi såklart samarbeta med andra inom hästvärlden men alla former av samarbeten kan vara intressant. Ett bloggsamarbete kan se ut på lite olika sätt. Antingen att du får en rabattkod för dina läsare eller att du får testa våra produkter och berätta om dem i din blogg eller använda dem som pris i en tävling. Kanske har du någon fler bra idéer?!

SAMARBETE MED OSS SOM FÖRETAG

Att göra ett samarbete med företag som bloggare brukar ofta vara roligt och utvecklande. Oavsett om du har en egen spännande idé, vill testa våra produkter eller använda dem i tävlingar och bli sponsrad kan du alltid höra av dig till oss på PIAFFE då vi som företag tycker det är kul med bloggsamarbeten. Om vi bedömer att du är grym på det du gör är vi beredda att erbjuda ett roligt och givande samarbete. Kolla gärna in vår webshop för hästsmycken online om du hittar något som du tycker är intressant. Skriv gärna i formuläret nedan så kommer vi överens om något som passar båda parter!

Mer om oss som företag

Mer om bloggsamarbeten

För presskontakter, vänligen mejla info@piaffe.se

Av hästfolk - För hästfolk!

PIAFFE erbjuder stolt vackra smycken med hästanknytning som är noga utvalda med tanke på kvalité och design, smycken som passar perfekt för oss som älskar hästar!

Piaffe Hästsmycken