top of page
  • Skribentens bildAnna Thofelt ヅ

Första nyheterna för 2024 hos Piaffe!

Hej kära läsare och välkomna till Piaffe.se! Vi är glada att dra igång det nya året med massor av spännande nyheter. Januari har redan varit en månad full av nyheter och fler är på väg in i vårt sortiment. Här är en sneak peek på några av de fantastiskt fina hästinspirerade smycken som du kan förvänta dig att hitta hos oss.


Vackra, hållbara smycken för ryttare


Vi har senaste veckorna lanserat en mängd nya produkter. De flesta nyheterna är i 925 sterling silver och noga utvalda för att passa i alla sammanhang och till olika stilar. Vi har nya halsband, armband och örhängen i form av bett, stigbyglar och hästar.

Spännande evenemang och tävlingar


Håll ögonen öppna för information om kommande evenemang och tävlingar som kommer att äga rum under året. Vi finns med på tävlingar här och där, och vi sponsrar även en del. Vi har också egna tävlingar ibland i sociala medier så se till att du följer oss på Facebook och Instagram för nyhetsuppdateringar där.


Experttips och råd


Vi vet att hästvärlden kan vara fylld av frågor och utmaningar. Därför kommer vårt team av experter att dela med sig av värdefulla tips och råd för att hjälpa dig och din häst att trivas och utvecklas tillsammans. Från hälsotips till träningsråd, kommer vi att täcka allt du behöver veta.


Hållbara val för vår miljö


Piaffe.se strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara är fina att bära eller använda utan som också är hållbara för vår planet. Utforska vårt utbud av miljövänliga alternativ och gör val som stöder en grönare framtid för både dig och din häst.


Detta är bara början av vad vi har planerat för 2024, och vi ser fram emot att dela fler spännande nyheter snart igen. Tack för att du är en del av Piaffe-gemenskapen, och vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med er!


Hälsningar,

Anna

Teamet på Piaffe.se

19 visningar

コメント


Piaffe Hästsmycken
bottom of page