top of page

OM OSS

 Piaffe har växt ur en tidigare verksamhet med tillverkning av tagelarmband gjorda på beställning till hästägare i hela norden. Idén hade funnits i flera år att utöka med fler smycken och vintern 2016/2017 blev flytten och genomförandet verklighet.

Visionen är att kunna erbjuda stilmedvetna hästmänniskor Sveriges största sortimentet väl utvalda hästsmycken. Här ska finnas något för alla som som gillar hästar och ridsport!

 

Vi jobbar hela tiden med att utveckla butiken och hitta nya vackra och unika hästsmycken till våra kunder. Vårt utbud uppdateras kontinuerligt. Saknar du något i butiken eller bara vill ställa en fråga så mejla info@piaffe.se så får du svar så fort som möjligt.

Vill du blogga om Piaffe? Läs mer här!

Vill du bli vår ambassadör och dela med dig av Piaffe till ditt nätverk, anmäl dig då till vårt bloggmejl där vi skickar ut olika typer av samarbetsförslag, stora som små. Anmäl dig till vårt BLOGGMEJL här.

hästsmycken och verktyg
hast_gasp_piaffe.jpg

Av hästfolk - För hästfolk!

PIAFFE erbjuder stolt vackra smycken med hästanknytning som är noga utvalda med tanke på kvalité och design, smycken som passar perfekt för oss som älskar hästar!

Piaffe Hästsmycken
bottom of page